fbpx
CLIFF content voor companies & brands

CLIFF voor Companies & Brands

Zoals jullie zelf wel weten, zijn marketingafdelingen steeds creatiever, kundiger en is er minder behoefte om voor elke uiting met een ouderwets bureau te werken. Want je weet zelf al wel wat je wilt. Waar je dan vaak wel behoefte aan hebt is een partij die creatief meedenkt én het direct weet om te zetten in rake content.

Onze ervaring met impactvolle content voor merken als Netflix, Swapfiets, KFC, Opel en vele andere bedrijven gaan we nu ook inzetten voor jullie. Want CLIFF vindt dat iedereen goede videocontent verdient.

CLIFF is een creatief videoproductie agency. We bedenken concepten voor video’s en produceren videocontent van A-Z.  Ons werk onderscheidt zich door creativiteit, toegankelijk voor een grote doelgroep en fun-to-watch.

Dennis
Account Manager

Campagne films

Video staat, terecht, tegenwoordig bijna altijd centraal in je campagne. We hebben een bak aan ervaring in het maken van echte hero producties; van online virals tot TV commercials. En wonnen samen met onze partners hier bijna alle reclameprijzen in Nederland mee, dan hebben we het nog niet eens over de vele miljoenen views.

Samen met jullie creatieve marketeers ontwikkelen we een concept, of we vertalen jullie concept door tot een video die gezien, geliked en geshared wordt.

Animatie

Je kan en wil niet altijd alles uitleggen in video. Een creatieve animatie kan dan de oplossing zijn. Van simpele 2D uitlegvideo’s tot Pixarwaardige 3D animatie waar de kijker stiekem een traantje weg pinkt, alles kan!

Employer branding

Om aan de top te blijven, heb je het beste personeel nodig. Maar hoe werf je deze toppers en hoe hou je ze vast?
Met het inzetten van onderscheidende videocontent ben je in ieder geval goed op weg! 

Van een werken-bij video, tot interactieve films of een interne voorlichtingsfilm met een dikke knipoog tot een complete video-werfingscampagne, sky’s the limit. CLIFF denkt hier graag over mee!

Food photography

Product video

Jullie weten al dat het product dat jullie verkopen top is! Nu de rest van de wereld nog. Wat dacht je van een productvideo waar video en animatie gecombineerd wordt?

Interactieve video

De kijker bepaalt de storyline. Betrek de kijker in de video en verhoog daarmee de engagement van de kijker aanzienlijk. Bijna alles is mogelijk, dus we doen graag een vrijblijvend voorstel!

Zo maakte CLIFF voor Deloitte een interactieve sci-fi video over de toekomst van consulting. Hoe ziet deze er uit, en welke keuzes maak jij in de toekomst?